If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Вътре елементите в купето щеше да им отива цвета на салона ти, така е отврат според мен .... помисли върху това !
И аз мисля така,защото иначе става шарения...А тоз белия салон е супер красив и ако тез детайли са също млечно бели мн готино може да се получи. А също като идея може да си направиш кожата на ръчната и на скоростния лост от същата кожа като салона ще стане 1 път
AR 156 2.4 JTD 98' RED ~200 bhp - EX
Seat Toledo 1L 1,9 TDI EX AUDI A4 Avant B5 1,9 TDI ~150 H.P Quattro
Понеже е тъмно и нищо не се вижда,ще снимам утре на светло цялата задница и вътре,защото светкавицата прави нещата по-кофти,а и подлъгва че е неравномерно....работата не е осрана..но всеки си има мнение...
---------- Post added at 19:14 ---------- Previous post was at 19:10 ----------
Raffaello,ще щракна и лентичките да ги видиш как изглеждат,доста готино светят вечер,абе ЩЕ ЩРАКНА ВСИЧКО
колега, качи снимки на тези лентички, че има интерес не само един двама за тях, какви пари, монтаж и други подробности
...А тоз белия салон е супер красив и ако тез детайли са също млечно бели мн готино може да се получи. А също като идея може да си направиш кожата на ръчната и на скоростния лост от същата кожа като салона ще стане 1 път
не е лоша идеята
Аз пък се чудя, защо колегата е оставил махагона
Alfa Romeo 147 1.9 JTD 8v Distinctive
Fiat Punto Mk1 1.2 Fire
Ex: BMW E61 530 Xi
Здравейте колеги,Първо МНОГО САЖЕЛЯВАМ ЧЕ НЯМАМ СНИМКИ ОЩЕ но до сега се занимавах с махане,слагане на решетки,ново залепяне на въпросните лентички,а на всичкото отгоре ЗАВАЛЯ СНЯГ и измръзнах!ОБЕЩАВАМ че утре вседтайл ще е сниман,ще има стара-нова снимка!
За лентичките-като си бях в софия ми казаха да си ги взема от Илиянци-14 лв 2 ленти по 14см Свързани са към габарита,т.е като го пуснеш светват и те,стоят най-готино под халогените,защото осветяват повече а и е по...фиешан Днес ги залепих а ново с безцветен силикон,по надеждно ми се вижда от канаколид И пак-Утре ще вкарам снимки...също така ще размисля за това което направипо дръжките,сигурно ще си ги направя стария цвят
Колеги,ето снимки на тъмно,пък утре ще снимам на светло Лентичките се виждат по-добре като е тъмно ... Промените са отбеля3ани
колега и аз преди няколко месеца бях търсил такива лентички, попаднах на едни, но били само за вътре - интериорни и човека ми каза че не било препоръчително да се слагали отвън, не трябвало да се мокрят
твоите от коя фирма са и могат ли да се мокрят ?
Може ли снимка на лентите как светят през деня, идеята е дали могат да се ползват като дневни светлини.
Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
Горе главата, нищо че е празна...
Колега,вчера развих болтовете да свалям фаровете да ги правя ГТА но ме достраша да напъвам щото бяха закрепени някаде а и трябваше да свалям бронята също.И времето не ми позволяваше да отделям мн време на тях,щото ето днес сняг и така са красиви,но знам какво имаш в предвид-ЩЕ СТАНЕ НЕПОВТОРИМО Може в някой слънчев ден да ги направя
Фаровете се държат на 2 гайки-10 и един "чоп" който отзад има метална скоба (нещо на принципа на щипките на вратите, само че доста по-здраво, напъхва се права отверка и се раздалечава фара докато пусне), нататък ти е ясно...
Attached Files
Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
Горе главата, нищо че е празна...
Comment